Lis (Alder: 33) søger mand

Lis 33 foto år
Navn: Lis
Alder: 33
Vækst: 175
Vægt: 70
Køn: Kvinde
Byen: Skagen

Så er du langt fra den eneste, og flere og flere seniorer vælger at date. Hvad er det der afholder en fra at tage ansvar for sit liv og den forpligtelse man har indgået? Slet ikke nok modspil til vores cougars, der er attraktive, selvbevidste kvinder.

Haha, jaah og så skulle det være lige efter spisningen, det kræver mod at stille sig op med salat mellem tænderne og en lille plet hist og her *GG* Melsan 27/06/11 13:26 De restauranter er mega skægge. Er du klar på den slags ferier, mangler du bare en undskyldning, du kan tørre af på ægtefællen.

Hans facebook profil står pivåben, så jeg kan følge med i alt – selvom vi ikke er facebook venner. At vi kommer til at tale spontant om mange emner både sjove og alvorlige.

Eller måske have nemmere ved at finde en ny kæreste..

Mest populære søkeord

Mand søger mand I Faaborg Kvinde søger mand I Nykøbing Mors (Nykøbing M) Mand søger mand I Kolding Par søger kvinde I Birkerød Par søger mand I Middelfart Mand søger mand I Bramming Kvinde søger kvinde I Nykøbing Mors (Nykøbing M) Mand søger mand I Korsør Mand søger mand I Kalundborg Par søger par I Holstebro Mand søger kvinde I Hovedstadsområdet Kvinde søger mand I Hedensted-Løsning Mand søger mand I Bjerringbro Par søger kvinde I Odense Kvinde søger kvinde I Ringsted Mand søger mand I Billund Par søger kvinde I Vordingborg Par søger mand I Ringsted Mand søger mand I Hammel Mand søger kvinde I Ikast Kvinde søger mand I Struer Mand søger mand I Struer Par søger par I Struer Par søger par I Ebeltoft Kvinde søger kvinde I Bjerringbro Mand søger mand I Nykøbing Mors (Nykøbing M) Kvinde søger kvinde I Hammel Mand søger kvinde I Hinnerup Par søger mand I Bramming Par søger kvinde I Hundested Kvinde søger mand I Ry Kvinde søger kvinde I Odense Mand søger kvinde I Nyborg Par søger kvinde I Silkeborg Kvinde søger kvinde I Slagelse Par søger par I Korsør Mand søger kvinde I Nordjylland Kvinde søger kvinde I Haderslev Kvinde søger kvinde I Vejen Kvinde søger mand I Farum Kvinde søger mand I Sønderborg Mand søger kvinde I Skælskør Mand søger mand I Haderslev Par søger par I Frederikssund Kvinde søger kvinde I Dragør Par søger kvinde I Skjern Par søger kvinde I Galten-Skovby Kvinde søger mand I Ringsted Kvinde søger mand I Kalundborg Mand søger mand I Ølstykke-Stenløse

Beslektede spørsmål