Ingolf (Alder: 29) søger kvinde

Ingolf 29 foto år
Navn: Ingolf
Alder: 29
Vækst: 165
Vægt: 58
Køn: Mand
Byen: Vejle

Jeg har altid sagt, at det skulle være en Ukrainsk pige, da jeg ikke ville begynde med visum til Rusland, men idag ser det jo lidt anderledes ud :D Når man står i Kiev efter to timer med fly fra KBH (nu er det jo lidt lettere for mig da jeg kun har 30 min. De to unge singlepiger, har endnu ikke mødtes med nogen fra dating-gruppen, men fortæller, at de begge jævnligt skriver med mange af de ”interessante” mennesker, som de har mødt i gruppen.

Singleplus - hvad handler det s om? Gad vide hvor mange andre som føler sig snydt af sådan en oplevelse og er det lovligt blot at trække penge fra andres bankkonto. Her hyldes det at være bollevenner eller i hvert fald have et meget casual forhold, der ikke bliver seriøst nok til, at hverken den ene eller anden kan gå hen og blive såret.

Han syntes du er vacker og sød, men han er i tvivl om afstanden. Du skal jo ikke have SM eller piske mig, svarer Sarah..

Mest populære søkeord

Kvinde søger mand I Varde Kvinde søger mand I Hammel Mand søger mand I Slagelse Par søger mand I Hedensted-Løsning Mand søger kvinde I Syddanmark Mand søger kvinde I Hobro Par søger mand I Slangerup Par søger par I Hjørring Par søger par I Faaborg Par søger par I Ringkøbing Kvinde søger mand I Vejle Kvinde søger mand I Birkerød Par søger kvinde I Aabenraa Mand søger mand I Hovedstaden Mand søger kvinde I Lystrup Kvinde søger kvinde I Frederiksværk Kvinde søger kvinde I Ringkøbing Par søger par I Nykøbing Falster (Nykøbing F) Par søger mand I Ry Par søger mand I Støvring Kvinde søger mand I Rødekro Par søger kvinde I Nørresundby Mand søger kvinde I Helsingør Kvinde søger kvinde I Silkeborg Mand søger mand I Bramming Par søger mand I Korsør Par søger kvinde I Kolding Par søger kvinde I Varde Mand søger mand I Hillerød Par søger kvinde I Helsingør Mand søger kvinde I Solrød Strand Mand søger kvinde I Hadsten Par søger kvinde I Skjern Par søger mand I Syddanmark Kvinde søger mand I Nivå Mand søger mand I Nørresundby Kvinde søger mand I Støvring Kvinde søger mand I Måløv-Smørumnedre Mand søger mand I Værløse Mand søger kvinde I Skive Par søger mand I Struer Kvinde søger mand I Nykøbing Falster (Nykøbing F) Kvinde søger kvinde I Ebeltoft Kvinde søger mand I Nykøbing Mors (Nykøbing M) Kvinde søger mand I Gilleleje Par søger par I Lillerød Kvinde søger kvinde I Gilleleje Par søger kvinde I Beder-Malling Kvinde søger mand I Ølstykke-Stenløse Kvinde søger kvinde I Lemvig

Beslektede spørsmål