Tessie (Alder: 29) søger mand

Tessie 29 foto år
Navn: Tessie
Alder: 29
Vækst: 164
Vægt: 75
Køn: Kvinde
Byen: Randers

Samlet set er den 58-rige tiltalt for frihedsbervelse, vold med karakter af mishandling, ddstrusler, rveri, ulovlig tvang, afpresning og bedrageri. Håber det kan hjælpe dig lidt på vej! Se hvordan app’en fungerer her.

Efter sigende skulle der ikke gå mere end 45 sek fra man sætter strøm på PC'en til minimyth er oppe at køre (når man har installeret det selvfølgelig :o)). Men det stopper ikke her, for eks kæresten er bestemt ikke det eneste singlerne stalker, for overraskende 53% af de danske singler tjekker deres date ud på de sociale medier før de mødes, det er især kvinderne med hele 59%, som lige vil have et smugkig på hvem de skal ud med, mændene følger lige i hælene med 53%.

Når nu man er landet og begynder at genvinde fornuften efter det første møde, og har glemt at få telefonnummer, har smidt servietten væk, hvor han/hun havde kradset nummeret på – eller helt enkelt fået det tastet forkert på mobilen. Endnu mere forklaring, hold fast! On the Home tab, in the Process group, choose Question Areas..

Mest populære søkeord

Beslektede spørsmål